Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wil je het NK 2018 goed voorbereid beginnen, zorg dan dat je bij de NK precheck aanwezig bent!

Heb je bijv. nieuwe zeilen die nog niet met een NK hebben meegedaan of heb je een boot die nog nooit heeft mee gedaan of een gewijzigde uitrusting, waarvan je twijfelt of die aan de klassenvoorschriften voldoet, dan is deze precheck super handig!

Je voorkomt daarmee ook teleurstellingen, eventueel bij de controle op het NK zelf. (en je bent sneller klaar bij het NK).

Onder leiding van onze klassencontroleur wordt je boot/uitrusting gecontroleerd en weet je tijdig in het seizoen waar je aan toe bent!

Het bespaart je tevens tijd, tijdens de klassencontrole op vrijdagochtend van het NK zelf.

 

Aanmelden voor de NK pre-check vooraf is verplicht en kan je als volgt doen:

– Stuur een email o.v.v. van je naam en telefoonnummer, je Randmeernaam en nummer aan: aanmelding is gesloten, niet meer mogelijk, en geef aan wat je wil laten controleren:

1. Alleen nieuwe zeilen

2. Een hele nieuwe boot

3. Een gewijzigde uitrusting

4. Een combinatie van bovenstaande: en geef dan aan wat.

– Na ontvangst van je email, zal de wedstrijdsecretaris je indelen voor een controle, welke zal plaatsvinden ergens tussen 10 en 14 uur. Pas bij emailbevestiging vanuit de RKO gaat de precheck voor je door en wordt je daarin geïnformeerd hoelaat je verwacht wordt.

 

Deadline aanmelden is uiterlijk woensdag 30 mei voor 22.00uur

Aanmelding is gesloten, niet meer mogelijk

 

Locatie NK -pre-check:

De locatie is W.S.V. Braassemermeer waar de week erop de Braassem Summer Regatta wordt gevaren. Dus mocht je op de NK precheck komen met je boot, dan kan je in overleg vooraf met de havenmeester deze laten liggen voor de week erop. Voor het meten van de zeilen maken we gebruik van de ruimte onderin het clubhuis, waar je verwacht wordt om je te melden als je er bent. Heb je ook een boot bij je dan kan je die gewoon op de trailer laten staan.