Aftellen voor de Toertocht op 9 & 10 september
Nog maar een paar inschrijvingen erbij en de toertocht kan definitief gaan plaatsvinden. Dit evenement organiseren we speciaal voor al onze niet-wedstrijdzeilers.

Programma
Het programma van dit weekend biedt voor ieder wat wils. Zo zijn er natuurlijk de gezellige vaartocht inclusief lunch op het Eemmeer en het admiraal zeilen. Ook zijn er tips en trics en trimadviezen. Verder is er volop gelegenheid om elkaars boten te bewonderen en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom: twee zeer ontspannen en gezellige dagen.

Fotograaf
Tijdens het weekend is er een professionele fotograaf aanwezig die alle boten individueel vastlegt op de gevoelige plaat. Een unieke kans om een mooie actiefoto van je eigen boot te krijgen.

Locatie
Jachthaven ’t Raboes ligt aan de monding van het Eemmeer, midden in het natuurgebied de Eemvallei. Een ideale combinatie: omringd door water en groen en slechts op 30 minuten rijden van hartje Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. ’t Raboes, een jachthaven voor echte natuur- en watersportliefhebbers, kenmerkt zich door rust en natuurschoon.
Bij wat minder mooi weer kunnen we gebruik maken van de woonkamer voor de Raboesemvrienden, met een sfeervolle Weltevree houtkachel, een comfortabele zithoek, een leestafel en een keuken.
Bij mooi weer kunnen we een drankje drinken op het terras en genieten van het uitzicht.

Overnachten
Overnachten kan op de boot of in een (eigen) tent op het jachthaven terrein. In de nabije omgeving van de jachthaven zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten in een huisje, hotel of b&b.

Oproep
Voor dit unieke RKO evenement geldt een minimaal deelnemersaantal van 10 boten. Als je vooraf meer informatie wilt kun je contact opnemen met Roel Overakker via toerevenement@rko.nl

Het RKO bestuur wenst alle deelnemers mooi zeilweer en heel veel plezier.