NK Pre-check

Voor alle deelnemers aan het NK 2017 te Heeg bieden wij de optie om een NK precheck te doen op zaterdagochtend 29 juli tussen 10.00 en 12.00 uur bij Watersportvereniging Braassemermeer te Roelofarendsveen.

Wanneer is dit handig?

  1. Als je (nieuwe) zeilen hebt waarmee je nog geen NK hebt gevaren (dus je nog geen enkel NK stempel/evenementsmerk van jaar eerder hebt) en die dus gecontroleerd moeten worden.
  2. Als je nu al het evenementsmerk (stempel/paraaf) 2017 in je (reeds eerder op een NK gebruikte) zeilen wilt halen.
  3. Je nog nooit met het NK Randmeer hebt mee gedaan en onze klassencontroleur je boot in huidige staat niet kent.

Hoezo?

Je mag het NK varen met 2 sets zeilen, die goedgekeurd moeten zijn door onze klassencontroleur en daarbij worden voorzien van een stempel/evenementsmerk van dat jaar.

Het controleren kan je laten doen op vrijdagmorgen van het NK. Echter bespaar je je controle-tijd die ochtend als je dit op 29 juli laat doen en je weet ook eerder of je zeilen aan de voorwaarden voldoen (als ze bijv. helemaal nieuw zijn).

Tijdens de precheck op 29 juli goedgekeurde zeilen met stempel/evenementsmerk hoeven op de vrijdagochtend van het NK niet meer voor controle worden aangeboden.

Als je helemaal nieuw bent met je boot als deelnemer aan het NK, horen wij dat graag. Ook dan is het handig om met ons contact op te nemen. Als we je boot niet kennen, bieden we je ook de mogelijkheid om deze 29 juli te laten controleren voorafgaand aan het NK. Mocht er onverhoopt iets niet conform klassenvoorschriften blijken te zijn, dan hebt u nog ruim de tijd om een en ander zelf of met hulp van de werf in orde te brengen voor het aanstaand kampioenschap.

NK-precheck verplicht? Nee niet verplicht

Het is niet verplicht om de 29e juli gebruik te maken van de pre-check. Maar omdat leden hebben aangegeven dit op prijs te stellen, bieden wij dit aan.

Zo kan je nog beter je NK voorbereiden.

Aanmelden voor de NK-precheck is wel noodzakelijk:

per email aan: wedstrijdsecretaris@rko.nl en geef daarbij aan wat je wil laten controleren: nieuwe zeilen (1), alleen evenementsmerk halen (2) of ook boot (3) of een combinatie.

Je krijgt dan zsm reactie en afspraakbevestiging terug.

Maak je geen gebruik van deze optie, dan zien we je graag op vrijdagochtend tijdens het NK.