Wedstrijdsecretaris Folkert Attema heeft overlegd met de Watersportvereniging Heeg over het voorgenomen Nederlands Kampioenschap van dit jaar in Heeg. Hun bevindingen: er zijn nu nog geen redenen om aan te nemen dat er dan niet gevaren kan worden, en daarmee lijkt het er vooralsnog op dat dit NK op 4, 5 en 6 september de eerste officiƫle wedstrijd van de Randmeer Klasse Organisatie van dit jaar gaat worden.

Zoals eerder bekendgemaakt gaan we er samen met de WSHeeg en de Javelin klasse alles aan doen om dit tot een mooi en succesvol evenement te maken. Eventuele corona richtlijnen van de overheid houden we hierbij scherp in de gaten. De prognose is dat er vanaf 1 september weer wedstrijden mogen plaatsvinden, daar gaan we nu dan ook vanuit.

Mocht er meer duidelijk worden gedurende de komende tijd dan passen we ons daarop aan en houden we jullie op de hoogte.

Het eerste weekend van september lijkt mijlen ver weg maar we kijken er bijzonder naar uit om weer samen met jullie de zeilen te hijsen en aan de startlijn te verschijnen.

Zet dit evenement dan ook met dikke stift op je kalender zodat we er een schitterend zeilweekend van gaan maken met:

  • Lekker veel wedstrijden
  • Een eigen Randmeer up/down baan
  • Laatste dag in gold/silver fleet met eigen prijzen (bij voldoende inschrijvingen)
  • Veel uitdaging en plezier voor iedereen, ook als je nog nooit een NK hebt meegedaan

Heb je nooit eerder wedstrijden gevaren?
Wil je graag meedoen in Heeg maar heb je nog nooit een wedstrijd gevaren? We helpen je graag de nodige voorbereiding te treffen om tiptop aan de start te verschijnen. Neem dan contact op met wedstrijdsecretaris@RKO.nl.