De mooie nieuwe Padotraditie wordt nu alweer vernieuwd: op maandag 21 mei a.s. wordt aansluitend op de Goudse Zeilweek de ´2 Gen Sailing’ dag georganiseerd: vaders en/of moeders varen met hun (schoon)dochters en/of -zonen.

Bij de afgelopen twee PaDodagen kwamen tien boten aan de start. ’s Ochtends werden fleetraces gehouden en `s middags teamwedstrijden: vaders tegen de dochters. Dit nieuwe zeilen sloeg aan, het is een andere manier van wedstrijdzeilen omdat het resultaat er niet zo toe doet (wel een beetje). De lol onderling en de creativiteit, om de middagwedstrijd in te vullen, maakten deze dagen bijzonder.

Het bestuur van de RKO wil dit concept breder trekken en wel over twee generaties oftewel “2Gen Sailing”. Graag nodigen we Randmeerzeilers uit om met hun zoon, dochter, vader of moeder aan de start te verschijnen.

Hoe ziet de ‘2 Gen Sailing’ dag eruit? Om 10.00 uur koffietijd bij Elfhoeven te Reeuwijk. Rond 11.30 uur eerste start en aansluitend een tweede wedstrijd, als het kan een derde. Dan een goed verzorgde lunch en `s middags gaan de vaders/moeders tegen de andere generatie. Hoe dit eruit zal zien is op dit moment nog niet helemaal duidelijk.

Ieder team kan een prijs winnen door goed te varen, je eigen uitslag te voorspellen of …… Ook de niet wedstrijdzeiler wordt uitgenodigd om in te schrijven.

De kosten voor die dag voor twee personen bedragen € 45,- dit is inclusief koffie, lunch, lier en de wedstrijden die dag. Alcoholhoudende drank en fris zijn niet inbegrepen.

Geef je op met namen en nummer en met hoeveel je bent, een persoon extra  is mogelijk tegen bijbetaling van € 15,- .  Graag zo snel mogelijk aanmelden, dan weten we bijtijds hoe groot de vloot wordt.

Je kunt je hier inschrijven. Betalen gaat ouderwets cash bij Chris ten Hoopen.
(Vergeet je niet ook aan te melden voor de Goudse Zeilweek!!)