Al heel lang hebben we de wens om via onze website inschrijvingen voor evenementen te kunnen regelen, inclusief administratieve en financiële verwerking ervan. Het lijkt in deze moderne online tijden allemaal zo makkelijk. Maar we hebben ondervonden dat dit voor een kleine organisatie als de onze met vrijwilligers en weinig geld niet eenvoudig te realiseren is.

Gelukkig bestaat er een bedrijf als Sportinschrijving.nl, dat wel de infrastructuur en software aanbiedt die wij zo dringend nodig hebben. Zij verlenen deze dienst al aan een aantal klasse organisaties en watersportverenigingen. Ook wij hebben ons nu bij Sportinschrijving.nl aangesloten. Het eerste evenement waarbij de RKO leden kunnen inschrijven via de Sportinschrijvingmodule is de 2 Gen Sailing dag op Reeuwijk (voorheen Pado).
Als je je wil inschrijven moet je wel eerst een account bij Sportinschrijving hebben of aanmaken. Veel RKO leden zullen dat al wel hebben, want bijvoorbeeld de inschrijving van het Vrijbuiterweekend verloopt al een aantal jaren via Sportinschrijving.nl

Voordelen van de module van Sportinschrijving is dat je kunt zien wie er al ingeschreven hebben, en dat de administratieve en financiële verwerking (we zullen iDeal betalingen gaan gebruiken) zowel voor de inschrijvers en de RKO heel gebruikersvriendelijk is. We kunnen onze tijd wel beter benutten dan pielen met losse mailtjes, betalingen bijhouden,  en allerlei verschillende formulieren.

Dus neem de proef op de som. Maak een Sportinschrijving account aan en schrijf je in voor de 2 Gen Sailing dag in Reeuwijk op Tweede Pinksterdag.

Ook de inschrijving voor het NK in september zal via de Sportinschrijving verlopen. Wij zijn blij dat we deze stap naar professionalisering van onze inschrijvingsmodule hebben kunnen maken.