Regelmatig komen bij het RKO bestuur vragen binnen over de meest uiteenlopende problemen. Hoe maak ik mijn zwaard weer lopend, welke verf kan ik het beste gebruiken voor mijn onderwaterschip, hoe maak ik een toplicht, et cetera et cetera.

Omdat wij op veel vragen weliswaar een antwoord weten of kunnen bedenken, maar op lang niet alles het beste antwoord, hebben we bedacht een Appgroep te starten. Heb je een vraag, dan kun je je aanmelden bij die Appgroep, waarin al ervaren Randmeerzeilers zitten. De antwoorden worden rondgeappt, zodat anderen daar ook baat bij kunnen hebben. Hopelijk wordt het een levendige en groeiende appgroep, die Randmeerzeilers op idee├źn brengt ter verbetering van hun schip. En heb je genoeg van het gepraat over Randmeerproblemen, geen nood, dan stap je gewoon weer uit de Appgroep. Let op: dit is dus wat anders dan de vraag- en aanbodpagina op de RKO site.
Door op deze link te klikken word je lid van de Appgroep van Randmeerklussers en kun je je vraag stellen.