De beste start voor een succesvol wedstrijdseizoen: het jaarlijkse RKO trainingsweekend komt er weer aan.  Een vertrouwd evenement voor de beginnende én de meer ervaren wedstrijdzeiler.

Let op! Dit trainingsweekend vindt plaats ná de Voorjaarswedstrijden in Heeg.

Als accommodatie maken we gebruik van het hotelschip van Ottenhome Heeg, dicht bij Jachtwerf Heeg. Hiermee hebben we een geheel eigen faciliteit.

Programma

We beginnen vrijdagavond 20 april met de tewaterlating van de boten bij Jachtwerf Heeg en een welkomstdrankje in het hotelschip.

Zaterdag starten we met het indelen van de deelnemers, en afhankelijk van het deelnemersaantal delen we de groep op in twee of drie afzonderlijke trainingsgroepen.

Zowel zaterdag als zondag wordt er getraind onder leiding van Randmeer-cracks en een nader bekend te maken hoofd trainer.

Kosten voor het weekend zijn €78 euro per persoon. Dit is inclusief overnachting op vrijdag en zaterdag en 2x ontbijt, 2x lunch + 1x diner.

Je kunt je hier aanmelden. Meer gegevens volgen zsm.

Reeds ingeschreven:

  • Folkert Attema
  • Nico Overbeeke
  • Wiebe van der Veen
  • Piet Hogerwerf
  • Jan Kleijn

Op en neer rijden met je boot?
Niet nodig, tussen de voorjaarswedstrijden en het trainingsweekend kan de Randmeer tegen een kleine vergoeding in de haven van Jachtwerf Heeg blijven liggen.