Trainingsweekend, 22-23 april 2017.

Nu de temperaturen omhoog gaan komt het zeilseizoen 2017 snel dichterbij. De wedstrijdkalender ziet er goed gevuld uit met mooie wedstrijden. Om je hierop zo goed mogelijk voor te bereiden organiseert de RKO ook dit jaar weer een trainingsweekend voor alle Randmeerzeilers.

Doel van dit weekend is om de winterroest te verwijderen, elkaar te helpen om beter te worden en een goede basis te leggen voor de wedstrijden in 2017. Dit alles onder begeleiding van ervaren Randmeerzeilers en trainers.

De training vindt plaats vanuit de nieuwe toplocatie van de WSHeeg, waar ook het NK 2017 gaat worden gezeild. We trainen dus op het water en onder condities die we ook kunnen verwachten met het NK. Naast het trainen van vaardigheden zullen we ook aan de slag gaan met het maken van een situatie analyse.

We starten op zaterdagochtend om 10:00 uur met de voorbespreking in de trainingslocatie van de WSHeeg. Boten kunnen te water worden gelaten in de jachthaven bij de vereniging of bij Jachtwerf-Heeg. De zaterdag en zondag staan in het teken van de training en we zullen zondag rond 16:00 uur de training afronden.

Er kan getraind worden op verschillende niveaus en het programma wordt samengesteld op trainingsbehoeften van de deelnemers.

Er is slaapgelegenheid bij de Stayokay in Heeg, waar we beschikken over een geheel eigen bungalow. Deelnemers die vrijdagavond al willen komen kunnen ook vrijdagnacht overnachten.

Schrijf je hier gelijk in voor het trainingsweekend!