Wat een feest om dit jaar in Heeg terug te zijn, met een gloednieuw pand voor WSH in de Passantenhaven!

De Randmeerklasse doet traditiegetrouw weer mee met de voorjaarswedstrijden.

De Voorjaarswedstrijden vinden plaats op zaterdag 23 en zondag 24 april vanuit het nieuwe watersportcentrum van de WSH direct aan het Heegermeer.

Inschrijven en kosten

Het kan nog heel even, inschrijven voor de voorjaarswedstrijden; namelijk uiterlijk op maandag 19 april, dus wees er snel bij.

Het belooft een mooie editie te worden met deelname vanuit diverse klasses en een leuk sociaal programma.

Schrijf je dus ook in via dit inschrijfformulier op de rko-site. De aankondiging is hier beschikbaar. De bepalingen kan je ook alvast hier downloaden en lezen.

Kosten voor deelname aan de wedstrijden bedragen € 27,- per Randmeer (excl. eventueel liggeld in Passantenhaven tegen gereduceerd tarief, af te rekenen bij de Havenmeester)

Zaterdag namiddag en avond

De Randmeerborrel houden we zaterdagnamiddag na het zeilen en voor het eten in het clubhuis.Op zaterdagavond eten we gezellig met elkaar in het nieuwe clubhuis van de WSH, waarvoor zij een fantastisch buffet aanbieden (opgeven vooraf via het formulier op deze site):

Buffet a € 17,- p.p.

– Gehaktballetjes in pittige tomatensaus
– Kipfilet in pestosaus
– Varkenshaassaté
– Visstoof
– 2 soorten pasta (tagliatelle en tricolore)
– Carbonarasaus
– Friet
– Salade Caprese (tomaat – mozzarella)
Incl. stokbrood, kruidenboter en een rauwkostsalade.

Overnachten

Wil je in de buurt overnachten, dat kan o.a. bij het naastgelegen Pharshoeke bungalowpark (met aantrekkelijke korting als je aangeeft dat je meedoet met de Voorjaarswedstrijden), of Z’eiland Heegermeer, Hotel De Watersport of bij de Boer een B&B.

Voor meer informatie kijk op de Aankondiging en bij aanvullende vragen, mail dan mij wedstrijdsecretaris@rko.nl

Grt, Derk-Jan Havenaar

Bij inschrijven verplicht u zich de bijbehorende kosten voor wedstrijddeelname en eventueel buffet over te maken aan de RKO !