Zaterdag 29 en zondag 30 april vinden weer de jaarlijkse voorjaarswedstrijden op het Heegermeer plaats.

Aangezien we als Randmeren in september daar ook ons NK varen, kan een betere voorbereiding van dit seizoen niet beginnen met de RKO evenementen in april: het trainingsweekend op Heeg (22 en 23 april) en de voorjaarswedstrijden de week erna.

Vanuit WSHeeg zullen er weer 2 mooie wedstrijddagen worden georganiseerd op 29 en 30 april.

Begin het voorjaar dus ook goed en doe mee!

Kosten voor het evenement: € 30,- per Randmeer

Ligplaats in Passantenhaven: € 6,- (indien je geen eigen ligplaats hebt in Heeg bijv. bij je gehuurde huisje kan je in betaald in de Passantenhaven liggen)

Italiaans buffet op zaterdagavond: € 17,50 pp

De meeste deelnemers zullen vrijdag al in Heeg arriveren. Op eigen gelegenheid of met elkaar kunnen we in Heeg een hapje gaan eten.

Op zaterdagavond na het zeilen en voor het eten, vindt in het clubhuis van WSHeeg, de RKO borrel plaats.

Aansluitend kunnen we met elkaar in het clubhuis van WSHeeg meedoen aan een Italiaans buffet (opgeven vooraf noodzakelijk bij inschrijving)

Zoek je nog een overnachtingsplek in Heeg? Kijk eens op de website van De Pharshoeke voor beschikbare huisjes, stayokay  of bedenbrochje voor een lekker bed of kamer, of bij Z’eiland Heegermeer

Inschrijving voor het evenement, eventuele deelname aan het Italiaans buffet alsmede eventueel een ligplaats in de Passantenhaven, dient via uw inschrijving op deze RKO site te worden gedaan.

Uiterlijk op 25 april a.s.

Voor meer informatie over het evenement, lees de bijgevoegde Notice of Race en de Sailing Instructions.