Om te kunnen winnen moet elke wedstrijdzeiler de regels van het wedstrijdzeilen kennen. En ook Het Regelschrift, al vele jaren het onmisbare naslagwerk bij alle kwesties en vragen over het reglement.
De maker, Henk Plaatje, international judge en jarenlang secretaris van de Zeilraad, heeft zijn Regelschrift interactief gemaakt. De naam van de site: www.watersporttest.nl.
De eerste cursus staat inmiddels live. Hij omvat 8 lessen/testen met ruim 180 multiple choice vragen. De meeste zijn voorzien van afbeeldingen en animaties. Als je een vraag hebt beantwoord, krijg je onmiddellijk de uitslag met feedback. Er is geen betere manier om spelenderwijs met beelden de regels te toetsen en jouw kennis te vergroten.
Zie zelf wat het voor jou kan betekenen. Ga naar watersporttest.nl en log in als gast om de demo te zien of maak een account aan om de gratis oefentest te maken. Bevalt het? Betaal via iDeal € 15,– Je kunt daarna direct intensief en ongestoord aan de slag.
Het resultaat zie je terug in de uitslag van de wedstrijden die je zeilt. De uitgekiende beslissingen die je in de race hebt genomen, hebben je het zelfvertrouwen gegeven om te kunnen winnen!
De testen zijn bovendien heel goed te gebruiken door trainers en instructeur, al dan niet in groepsverband, bij het opleiden en trainen van beginnende en gevorderde wedstrijdzeilers.
Het Watersportverbond ondersteunt daadkrachtig de nieuwe interactieve site. Een heldere aanbeveling! Wil je er alles van weten, neem dan contact op met Henk Plaatje zelf. Je vindt hem via zijn mailadres: henk@plaatje.info of via zijn mobiel: 0623 353 660.